Hoe kan jij Helpen?

HOE KAN JIJ HELPEN?

DONEER EN HELP MEE

Doneer en help mee!
Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken met een grootschalige campagne zodat iedereen op 15 maart bewust naar de stembus gaat. De diverse argumenten tegen een Nexit komen in de campagne uitgebreid aan bod, met als doel een groter bewustzijn te creëren onder jonge Nederlanders. Daarnaast is een belangrijk doel van de campagne om jongeren te activeren om naar de stembus te gaan – “laat een ander niet voor je kiezen!”.

Hiervoor zullen we online en via social media campagne voeren, maar willen we ook het gesprek aangaan met jongeren. Met jullie bijdrage kunnen we video’s produceren, de campagne verder ontwerpen, evenementen organiseren en zowel online als offline zichtbaarheid creëren.

Wij zijn niet per definitie pro-Europa. Maar als No Nexit vinden wij dat de grote kansen en bedreigingen van vandaag niet nationaal maar grensoverschrijdend zijn. Deze kunnen alleen in samenwerking met de landen om ons heen worden aangepakt.

Nederland zet zichzelf bij uittreden buitenspel. Als je niet naar de stembus gaat, zet je jezelf buitenspel. Laat een ander niet voor je kiezen!

Hoe doneer ik?
Wil je ons steunen in dit proces? Klik dan op ‘Doneer’, rechts bovenaan.
Op deze pagina kun je invullen welk bedrag je wilt doneren en welke beloning je wenst.
Wil je ons alleen financieel steunen zonder een beloning er voor terug te hebben? Kies dan voor de eerste optie.

HOE KAN JE ALS BEDRIJF BIJDRAGEN?

Als je wilt doneren, kun je een bijdrage overmaken aan Stichting Stem Bewust o.v.v. No-Nexit IBAN NL80ABNA0629513988. Vermeld er dan wel bij dat het om de campagne ‘No-nexit’ gaat.

Wil je op een andere manier bijdragen of heb je vragen over voordelig schenken i.v.m. onze ANBI status in aanvraag? Neem dan contact op met jeannette@no-nexit.nl.

Word ook ambassadeur van No Nexit!